Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a transmis un comunicat de presă în care anunţă măsurile dispuse după ce o femeie a fost stropită accidental cu o substanţă necunoscută, în comuna Brazi, în curtea firmei EcoBurn, specializată în neutralizarea deşeurilor periculoase şi nepericuloase. Prima decizie este ca societatea să investigheze incientul în termen de 10 zile, a anunţat ITM Prahova, precizând că evenimentul rămâne în atenţia instituţiei.

 

Incidentul s-a petrecut pe 10 decembrie, după ce, potrivit primelor informaţii, un utilaj greu a trecut peste un recipient, strivindu-l, moment în care din acesta a sărit un lichid necunoscut, împroşcând o persoană aflată în zonă. Aceasta a acuzat stări de rău, a fost dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean din Ploieşti, însă din fericire este în afara oricărui pericol, transmite ITM Prahova.

"Angajatorul a comunicat evenimentul respectiv, în prezent, acesta fiind în curs de cercetare. Din informaţiile comunicate de unitate, reiese că victima a fost stropită în zona feței cu un lichid, ca urmare a incidentului aceasta acuzând «un gust amar, puternic și stare de disconfort». Din informațiile comunicate de agentul economic, lichidul provenea dintr-un recipient din plastic, care s-a spart la trecerea unui utilaj peste acesta. - În urma incidentului, victima a fost transportată la unitatea de primiri-urgențe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde s-a constatat că lichidul în cauză nu prezenta niciun risc pentru lucrătoare, motiv pentru care i s-a eliberat o rețetă prin care i s-a prescris un tratament preventiv", a comunicat ITM Prahova.

"Potrivit datelor disponibile la acest moment, în cazul evenimentului mai sus menţionat, sunt incidente disp. Art. 116 alin.1 din Normele Metodologice de aplicare a Legii nr. 319/2006, aprobate prin H.G. nr. 1425/2006 cu modificarile şi completările ulterioare care prevăd obligativitatea angajatorului de a efectua cercetarea în scopul stabilirii împrejurărilor şi a cauzelor care au condus la producerea evenimentului, a reglementărilor legale încalcate, a răspunderilor şi a măsurilor ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor evenimente similare, respectiv pentru determinarea caracterului evenimentului. Termenul de cercetare a evenimentului este de 10 zile lucrătoare de la data producerii acestuia, cu posibilitatea prelungirii în condiţiile prevăzute de art. 120 din normele metodologice mai sus indicate. În termen de 5 zile de la data finalizării cercetării efectuate de către comisia numită de către societate, dosarul de cercetare se înaintează în vederea verificării şi avizării Inspectoratului Teritorial de Munca Prahova. Menţionăm că evenimentul survenit la S.C. ECO BURN S.R.L. Ploiești este în atenția noastră, urmând ca, la finalizarea cercetării, să putem comunica toate concluziile noastre", se mai arată în comunicatul de presă.

Back To Top