Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Autorităţile din Prahova au confirmat oficial încă trei focare de pestă porcină africană, toate la porci mistreţi, găsiţi pe raza unor fonduri de vânătoare.

 

Prefectul Cristian Ionescu a convocat, luni, membrii Centrului Local de Combatere a Bolilor Prahova într-o ședință extraordinară în care s-au aprobat trei hotărâri privind planurile de măsuri pentru combaterea celor mai recente focare de pestă porcină africană apărute în judeţ. Acestea au fost confirmate la mistreți pe fondurile de vânătoare 36 Cosmina, 38 Bratia și 11 Gherghița, în fiecare dintre aceste cazuri fiind vorba de câte un mistreț, pentru care s-a confirmat existenţa bolii de către IDSA București, a anunţat Prefectura Prahova.

Conform planurilor de măsuri, autorităţile trebuie acum să supravegheze toată zona pe o rază de 13 kilometri faţă de focar. Mai precis, se consideră "zonă infectată" toată suprafaţa pe o rază de 8 kilometri, apoi există o "zonă tampon" pe încă 5 kilometri. Aceste zone sunt mult mai extinse în cazul mistreţilor decât în momentul în care virusul e confirmat la un porc domestic, explicaţia ţinând, în mod logic, de libertatea de mişcare mult mai mare a animalelor sălbatice.

Back To Top