Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Două accidente în care au fost implicați pietoni au avut loc, joi seară, în Prahova. În ambele cazuri, victimele se angajaseră regulamentar în traversare.

 

Primul eveniment s-a petrecut pe o trecere de pietoni din Ploiești, în zona West Mall. "Pe fondul neacordării priorității de trecere a pietonilor, o femeie în vârstă de 37 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism, ar fi surprins și accidentat pe trecerea de pietoni (intersecția Șoseaua Vestului cu str. Mărășești) un bărbat în vârstă de 82 de ani. Victima a fost transportată la spital", a anunțat IJP Prahova.

Câteva ore mai târziu, de această dată pe DN 1, la Potigrafu, tot în timpul unei traversări regulamentare, două femei, de 42, respectiv 52 de ani, au fost acroșate de autoturismul condus de un bărbat de 41 de ani, pe sensul spre Ploiești al drumului național.

Una dintre victime a avut nevoie de asistență medicală.

Potrivit polițiștilor, niciunul dintre șoferii implicați în aceste accidente nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Foto ilustrație

Back To Top