Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

O femeie în vârstă de 52 de ani a fost rănită, luni seară, în Floreşti, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de o maşină venită de pe un drum fără prioritate, condusă de un tânăr. Vehiculul acestuia a fost proiectat într-un gard, lovind între timp şi un panou de informare de pe marginea drumului.

 

Din primele verificări, se pare că un conducător auto în vârstă de 21 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism, la intersecția DJ 101P cu DJ 720, posibil pe fondul neacordării de prioritate, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 52 de ani, a transmis Poliţia Prahova. În urma impactului, primul autovehicul a fost proiectat în gardul unui imobil, ocazie cu care au fost avariați inclusiv doi stâlpi de susținere a unei informări turistice de pe marginea părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost transportată la spital, la prima vedere rănită ușor, a mai anunţat Poliţia Prahova. Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 17.05, în satul Călineşti din comuna prahoveană Floreşti.

Back To Top