Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Echipajele de urgență au fost solicitate să intervină luni, în jurul prânzului, la Dițești (com. Filipeștii de Pădure), unde ar fi avut loc un accident în care au fost implicate un TIR și o căruță. La fața locului, însă, au mai găsit doar atelajul, cu doi adulți și doi copii.

 

ISU Prahova a anunțat că o singură persoană a fost rănită în accident. Victima, un bărbat, a fost transportată la spital.

Mai complicată se dovedește misiunea polițiștilor, care trebuie să-l depisteze pe șoferul de TIR implicat. Aceștia au anunțat că și-au alertat colegii din județ, dar și din județele vecine, și încearcă să dea de urma conducătorului auto care a dispărut de la locul accidentului.

Totodată, oamenii legii au dat publicității imaginile surprinse de camera de supraveghere montată în intersecția în care s-a petrecut evenimentul. Din acestea reiese că atelajul în care se aflau mai multe persoane, inclusiv minori, a lovit TIR-ul, în momentul în care șoferul acestuia a frânat.

Foto: captură video IJP Prahova

Back To Top