Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Dacă mai era nevoie, după o noapte petrecută sub cod roşu, cu vânt puternic şi copaci doborâţi, autorităţile le recomandă turiştilor să nu se aventureze pe munte, în Prahova. Reprezentanţii Gondolei Sinaia au precizat că încă fac o evaluare a pagubelor aproape de Cota 2000, amintind şi că domeniul schiabil e închis.

 

Instalaţiile de transport prin cablu au fost oprite încă de miercuri la Sinaia şi, oricum, turiştii care ar fi vrut să se aventureze pe munte în această perioadă nu pot ajunge nici până la Cota 1400, din cauza copacilor căzuţi care blochează carosabilul.

"Nu va aventurați spre Gondolă, drumul este blocat din toate părțile de arbori căzuți. Instalațiile NU vor funcționa! Vântul a depăşit 170km/h azinoapte la Cota 2000. Suntem încă în proces de evaluare a pagubelor dar Domeniul Schiabil este ÎNCHIS!", se arată pe pagina de Facebook "Gondola Sinaia", într-un mesaj publicat joi dimineaţă şi însoţit de mai multe fotografii cu pagubele produse peste noapte.

Back To Top