Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Angajații Centrului de Plasament din Băicoi au sesizat Poliția din localitate cu privire la dispariția unei minore care a plecat miercuri dimineață din unitate și nu a mai revenit.

 

Florina Cîmpeanu, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat miercuri, în jurul orei 7.30, către școală, cu un mijloc de transport în comun, dar nu a mai revenit în centru.

Adolescenta are 1,62 m înălțime, aproximativ 52 de kilograme , păr lung, vopsit blond, ochi căprui.

La momentul dispariției purta pantaloni negri din imitație de piele, bluză  de culoare  roz, geacă de culoare kaki din tercot cu blană  de culoare roz în jurul gâtului, încălțată cu ghete negre cu toc înalt și  talpă groasă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Update - Adolescenta a fost depistată pe raza municipiului Câmpina. Fata le-a spus polițișilor că nu afost victima vreunei infracțiuni, pe perioada dispariției.

Foto: IJP Prahova

Back To Top