Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Polițiștii din Bălțești au derulat, joi, cu sprijinul colegilor de la Vălenii de Munte, patru percheziții la Gura Vitioarei și Măgurele, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt calificat sau care ar fi dobândit bunuri provenite din săvârșirea acestora.

 

Potrivit informațiilor transmise de IJP Prahova, vineri dimineață, faptele ar fi fost comise în perioada noiembrie 2019 - ianuarie 2020. "Persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în incinta unor locuințe situate pe raza comunei Măgurele, de unde au sustras sume de bani si bijuterii. Prejudiciul în cauză se ridică la valoarea de 10.000 de lei. De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe obiecte ce par a fi fost folosite în activitatea infracțională (articole vestimentare, diverse unelte)", a mai precizat sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

La perchezițiile de joi au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab” Ploiești.

Foto cu caracter ilustrativ

Back To Top