Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Polițiștii prahoveni au fost alertați, ieri, de un poștaș care a reclamat că ar fi fost atacat de doi indivizi care i-ar fi luat geanta cu acte și bani. Cercetările au indicat, însă, un fir al evenimentelor cu totul surprinzător.

 

Tâlhăria a fost reclamată chiar de factorul poștal la 112, joi după-amiază, în jurul orei 15.00. Potrivit IJP Prahova, omul susținea că pe raza localității Ariceștii-Rahtivani, în satul Nedelea, două persoane necunoscute l-ar fi deposedat prin violență de o geantă ce conținea bani și documente poștale.

De fapt, după cum a informat IJP în cursul zilei de vineri, "din cercetările efectuate de polițiști până la acest moment, a reieșit faptul că, deși factorul poștal a susținut că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta și-ar fi înscenat furtul și actele de violență, cu scopul de a acoperi a datorie. În urma investigațiilor a fost recuperată geanta cu documente și suma de aproximativ 40.000 de lei."

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Foto ilustrație

Back To Top