Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Garda de Mediu Prahova a demarat un control în Bărăitaru, în sud-estul judeţului, după ce presa locală a dezvăluit săptămâna trecută că în acest sat al comunei Drăgăneşti au fost îngropate, evident ilegal, cantităţi uriaşe de deşeuri. Oamenii din zonă susţin că instituţia fusese sesizată de câteva luni şi că există dovezi în acest sens. Mai mult, sunt semnale că Garda de Mediu ar face verificările pe o suprafaţă de teren mult mai mică decât cea afectată în realitate.

 

După ce au dezvăluit, săptămâna trecută, dezastrul ecologic de la Bărăitaru, jurnaliştii de la Observatorul Prahovean au prezentat astăzi o înregistrare, realizată de un localnic pe câmpul plin de deşeuri şi la sediul Gărzii de Mediu, care surprinde discuţii din care reiese că problema era cunoscută de foarte multă vreme. În discuţii, prahoveanul era indignat că trecuseră 90 de zile din momentul în care făcuse sesizarea, perioadă în care Garda aplicase o singură amendă, aproape insesizabilă ca valoare, în timp ce gunoaiele au fost în continuare aduse şi îngropate în această zonă.

"Deși am fost la fața locului cu comisarii Gărzii de Mediu Prahova, aceștia au preferat să revină în control într-o altă locație, unde cantitatea de gunoi îngropată este mult mai mică", mai scriu jurnaliştii de la Observatorul Prahovean, care susţin că instituţia a avut o atitudine pasivă.

Back To Top