Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

O femeie de 40 de ani, pasageră într-un taxi, a rămas încarcerată după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu un alt autoturism, într-o intersecție din zona Buna Vestire.

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.30, la intersecția străzilor Buna Vestire și Armași, cunoscută de șoferi ca fiind destul de periculoasă, întrucât șoferii care opresc la "STOP" trebuie să intre destul în intersecție pentru a se putea asigura.

ISU Prahova a anunțat că a trimis la fața locului și un echipaj de descarcerare, întrucât o persoană a rămas prinsă în mașină.

Victima este pasagera taxiului implicat, o femeie de 40 de ani care a fost eliberată și preluată de echipajele de urgență, fiind transportată la spital.

Din primele verificări, Poliția a stabilit că accidentul s-a produs din cauza unui conducător auto care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Armașilor și, ajuns la intersecția cu strada Buna Vestire, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui auto-taxi, care se deplasa regulamentar, mașina sa intrând în coliziune cu acesta.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Foto ilustrație (brasovmetropolitan.ro)

Back To Top