Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un incendiu puternic a mistuit, duminică dimineaţă, un apartament din oraşul prahovean Urlaţi. Proprietarul, un bărbat de 75 de ani, a fost găsit înăuntru, cu arsuri grave pe căile aeriene şi pe membre. Pompierii spun că incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unei ţigări uitate aprinse, care a aprins alte materiale.

 

Incendiul a fost anunţat duminică dimineaţă, în jurul orei 9.00, la un apartament situat pe strada Tudor Vladimirescu din Urlaţi. ISU Prahova a trimis la faţa locului doua echipaje de stingere și unul de prim ajutor. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la mai multe obiecte de mobilier și textile, iar întreaga locuinţă era plină cu fum, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Pompierii au găsit in locuinta un bărbat imobilizat la pat care prezenta arsuri. Este vorba de un bărbat de 75 de ani cu arsuri pe căile aeriene superioare şi arsuri de gradul 2 și 3 pe membrele superioare și torace, care a intrat in stop cardio-respirator. I s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului, iar ulterior a fost transportat la spital in curs de resuscitare, a mai anunţat ISU Prahova.

(Sursa foto: arhivă)

Back To Top