Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un tânăr din Ploiești a fost reținut de polițiști, fiind cercetat pentru că, în urmă cu o săptămână, ar fi împușcat o femeie, pe o stradă din municipiu, cu o armă tip airsoft, cu bile din plastic.

 

Poliția anunță că bărbatul reținut este bănuit că ar fi autorul incidentului petrecut pe data de 5 mai, pe o stradă din Ploiești.

"Din verificările efectuate s-a stabilit că arma folosită nu este supusă autorizării, iar pentru purtarea și folosirea acesteia în spațiul public, bărbatul a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 295/2004 cu amendă în valoare de 5.000 lei, fiind dispusă totodată măsura confiscării.

În urma administrării probatoriului, cercetările au fost extinse și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în data de 11 mai, față de persoana în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizare a instanței de judecată în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă", a anunțat IJP Prahova.

Tânărul este cercetate pentru lovire sau ale violențe.

Update - Bărbatul a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile, a anunțat IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top