Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Bărbatul care evadase în data de 18 aprilie din secţia exterioară Movila Vulpii de la Penitenciarul Ploieşti, Onorel Lupu, a fost prins în noaptea de vineri spre sâmbătă, între comunele Bălţeşti şi Podenii Noi.El a fost imobilizat de nişte localnici din Izeşti, după ce a încercat să fure dintr-o locuinţă. Prinderea lui vine după aproape o lună în care fugarul a dat mai multe spargeri în Prahova, în timp ce poliţiştii au pus la cale o mobilizare impresionantă de oameni şi aparatură, dar fără succes.

 

"În urmă cu puțin timp, Lupu Onorel, deținutul evadat în data de 18 aprilie de la Secția Exterioară Movila Vulpii a Penitenciarului Ploiești, a fost prins pe raza comunei Podenii Noi. Acesta a fost imobilizat de către localnici și preluat imediat de polițiștii aflați în teren, care desfășurau activități pentru căutarea și prinderea acestuia. Mulțumim cetățenilor care au contribuit la prinderea sa, pentru spiritul civic de care au dat dovadă", a anunţat Poliţia Prahova, vineri noapte.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, au mai precizat reprezentanţii IPJ.

Onorel Lupu fusese condamnat la trei ani de închisoare, tot pentru furturi din locuinţe, dar era judecat şi într-un dosar de lipsire de libertate în care risca o pedeapsă mai aspră. DIn momentul evadării, timp de aproape o lună, el a reuşit să dea spargeri în mai multe localităţi din Prahova, inclusiv Şoimari, Podenii Noi şi Bălţeşti, cu toate că era urmărit de sute de poliţişti, cu tot cu câini de luat urma şi scannere termice.

(Sursa foto: Facebook Gabi Dima)

Back To Top