Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un incendiu a izbucnit pe Drumul Naţional 1, la ieşirea din Sinaia spre Buşteni, marţi după-amiază, flăcările cuprinzând o cisternă care transporta benzină şi motorină. De asemenea, pe carosabil s-a scurs şi ulei, însă riscul unei explozii a fost evitat, după ce şoferul, ajutat de alţi participanţi la trafic, a reuşit să stingă flăcările. Pompierii prahoveni acţionează în continuare pentru răcirea vehiculului şi asigurarea perimetrului.

 

Incendiul a fost raportat marţi, în jurul orei 14.30. Potrivit martorilor, flăcările au cuprins cu repeziciune o cisternă aflată pe DN1, la ieşire din Sinaia către Bușteni. ISU Prahova a anunţat că incendiul se manifesta la capul tractor şi la cisternă, aceasta fiind încărcată cu 30 de tone  demotorină şi benzină. Există scurgeri de ulei pe carosabil, au mai transmis reprezentanţii ISU în primul mesaj, în care au precizat că la fața locului au fost mobilizate 3 echipaje de stingere si unul de prim ajutor.

La două minute distanţă, instituţia a anunţat că şoferul cisternei, ajutat de alţi conducători auto care au văzut ce se petrecea, a acționat cu extinctoare pentru lichidarea incendiului.

(Sursa foto: arhiva ISU)

Back To Top