Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un bărbat din Mizil a fost testa pozitiv pentru coronavirus, potrivit unui anunț făcut de Primăria orașului.

 

Persoana a primit marți confirmarea că este infectată cu  noul coronavirus, la Mizil fiind declanșată o anchetă epidemiologică pentru identificarea celor cu care bărbatul a intrat în contact. Familia acestuia se află deja în izolare și va fi, de asemenea, testată.

"Avem, în Mizil, primul caz confirmat de infectare cu noul coronavirus.

Este vorba de o persoană de sex masculin. Numele şi adresa nu le putem face publice, pentru că legea nu ne permite acest lucru.

Membrii familiei persoanei respective au fost plasaţi în autoizolare, vor fi testaţi şi sunt atent monitorizări de către autorităţi, care au început ancheta epidemiologică.

Vă rugăm insistent să respectaţi recomandările, să păstraţi în continuare distanţarea socială şi să limitaţi, în perioada următoare, cât mai mult, ieşirile din casă fără un motiv real!

Să gestionăm situaţia cu mult calm şi cu responsabilitate!" este anunțul făcut de Primăria Mizil. 

Până ieri, la prânz, Prahova avea 83 de cazuri confirmate cu Covid-19, din totalul de 17.387 înregistrat la nivel național.

Back To Top