Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Șapte percheziții au fost derulate, joi, de polițiștii ploieșteni, la Bărcănești, Florești și Cocorăștii Mislii, într-un dosar de proxenetism și tâlhărie.

 

În urma descinderilor, la care au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Matei Basarab” Ploiești, șapte persoane au fost conduse la audieri, iar patru dintre acestea au fost reținute, pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi,  să fie prezentate unității de parchet pentru dispunerea de măsuri preventive.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-mai a.c., persoanele bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituției pe raza județului Prahova, obținând foloase materiale de pe urma acestor activități. Totodată, acestea ar fi săvârșit o infracțiune de tâlhărie, deposedând prin violență persoana vătămată, de o sumă de bani, precum și două tentative de tâlhărie. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 30.000  de lei", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Activitățile au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul  Inspectoratului General al Poliției Române.

Foto ilustrație

Back To Top