Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Protagoniștii unui scandal care a avut loc zilele trecute, la Bălțești, sunt cercetați penal, în prezent, pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Un dosar penal deschis de polițiștii din Bălțești vizează patru prahoveni anchetați pentru că ar fi părăsit locul în care se aflau în izolare, participând apoi la un conflict.

Aceștia sunt cercetați, acum, pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

"Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.8 Bălțești efectuează cercetări într-un dosar penal, constând în aceea că, în data de 21 mai a.c. mai multe persoane ar fi tulburat ordinea și liniștea publică pe raza comunei.  Cu ocazia verificărilor efectuate în cursul acestei zile, polițiștii  au constatat faptul că 4 persoane care se aflau în izolare ar fi părăsit locația, deplasându-se pe o stradă din localitate, spre locul unde ar fi avut loc conflictul. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor ", au anunțat reprezentanții IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top