Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Primăria Câmpina a pus la dispoziția locuitorilor, de astăzi, trei containere în care pot fi depozitate, gratuit, deșeurile voluminoase și cele rezultate în urma efectuării unor lucrări de construcție sau amenajare.

 

Centrele de colectare funcționează de miercuri, 27 mai.

"Primăria municipiului Câmpina pune la dispoziția câmpinenilor trei containere: două de culoare gri -pentru deșeuri provenite din amenajarea interioară a locuințelor, construcții sau demolări (de exemplu beton, cărămizi, țigle și produse ceramice, obiecte sanitare- chiuvete, wc-uri etc.) și unul de culoare maro - pentru deșeurile voluminoase (de exemplu mobilier, covoare, saltele etc.) ce vor fi amplasate pe o platformă, atât pe Aleea Parcului cât și pe Aleea Arinului (cartier Voila).Știm că nu întotdeauna câmpinenii au la îndemână toate soluțiile pentru problemele gospodărești cu care se confruntă. Tocmai de aceea le punem la dispoziție aceste noi centre", au transmis reprezentanții administrației locale.

Momentan, cele trei containere au fost instalate pe Aleea Parcului, în zona fostului poligon auto.

La colectarea deșeurilor voluminoase și a celor rezultate din construcții și amenajări, câmpinenii trebuie să aibă în vedere că:

- deșeurile trebuie aduse de către cetățeni, personal, în aceste centre de colectare și vor fi preluate cu titlu gratuit;

- aceste centre de colectare sunt destinate exclusiv persoanelor fizice cu domiciliul în municipiul Câmpina;

- containerele amplasate se vor afla pe fiecare locație timp de o săptămână (alternativ, începând cu Aleea Parcului) ridicarea și schimbul lor făcându-se în zilele de miercuri.

- pentru deșeurile din construcții, limita va fi de 2 mc

- deșeurile din contrucții trebuie puse în saci, pentru a evita împrăștierea lor;

- depunerea voluntară va fi supravegheată prin camere video, evitându-se astfel depozitarea necontrolată de asemenea deșeuri de către firmele de construcții.

"Încurajăm toți câmpinenii să folosească noile facilități și reamintim că sunt interzise atât depunerile acestor tipuri de deșeuri în pubelele sau în containerele destinate colectării deșeurilor municipale, cât și depunerile necontrolate pe domeniul public (aceste acțiuni putând fi sancționate conform legii)", au mai transmis reprezentanții administrației locale.

Foto: Primăria Câmpina

 

Back To Top