Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un autoturism și o motocicletă au fost implicate, în jurul orei 12.00, într-un accident produs pe raza comunei Păulești, în județul Prahova.

 

Din informațiile de până acum, trei persoane au fost implicat în eveniment, motociclistul fiind grav rănit. Acesta ar fi inconștient.

ISU Prahova a anunțat că a trimis, la fața locului, un echipaj de stingere, unul de prim ajutor și unul de terapie intensivă mobilă.

Update: Accidentul a avut loc pe DJ 155 ;i ar fi vorba despre trei victime, potrivit IJP Prahova.

Traficul în zonă este restricționat.

Update: Din primele verificări derulate de polițiști a reieșit că un bărbat în vârstă de 77 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DJ 155, dinspre Păulești spre DN 1, posibil la efectuarea unei manevre de viraj la stânga, spre drumul care duce în zona lacurilor, a intrat în coliziune cu un motociclu care circula din sens opus.

Conducătorul autoturismului și două pasagere au fost transportați la spital.

Din păcate, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului care circula pe motociclu, a informat IJP Prahova.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Traficul a revenit la normal.

Foto ilustrație

Back To Top