Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Echipa Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiești le oferă în dar copiilor, de ziua lor, o caravană de poveste.

 

Pentru a respecta restricțiile încă în vigoare, dar a fi, totodată, alături de micii spectatori, de Ziua Copilului, echipa teatrului ploieștean a pregătit, pentru 1 Iunie, un eveniment aparte.

O caravană multicoloră, cu personaje de poveste, va străbate astăzi tot orașul, fiind prima reîntâlnire a actorilor, cu publicul, după mai bine de două luni de pauză.

"Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, personajele din universul Teatrului de Animaţie Imaginario pornesc într-o călătorie menită să aducă zâmbete şi voie bună în tot Ploieştiul. Începând cu ora 11:00, vă puteţi întâlni pe străzile oraşului, într-un decor de poveste, cu cei mai îndrăgiti eroi din spectacolele Teatrului Imaginario, aflaţi la bordul caravanei multicolore care ră̆spândește muzică și veselie", au anunțat reprezentanții teatrului ploieștean.

Caravana poate fi văzută prin oraș, în ziua de 1 iunie, în două intervale orare, 11.00-13.00 și 17.00-19.00, pe traseul: Teatrul Toma Caragiu (sala mare) - Gara de Sud - B-dul Republicii- Mc Donald's Nord- Zona Castor- Șoseaua Vestului - Gara de Vest - B-dul Mărășești- Cartier Mihai Bravu - Teatrul Toma Caragiu.

Foto: Teatrul Toma Caragiu

Back To Top