Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

O femeie în vârstă de 53 de ani a fost rănită, luni după-amiază, aproape de centrul municipiului Câmpina, după ce o maşină scăpată de sub control a ajuns pe trotuar şi a acroşat-o. La volan se afla un tânăr de 19 ani. Poliţiştii spun că şoferul a pierdut controlul direcţiei, autoturismul ieşind de pe carosabil, lovind pietonul care se afla pe trotuar şi apoi oprindu-se în dreptul intrării unui magazin.

 

"Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 19 ani, care circula pe Bulevardul Carol I, la efectuarea manevrei de viraj la stânga spre str. M.Kogălniceanu, posibil pe fondul neadaptării vitezei, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe trotuar, unde a acroșat un pieton și s-a oprit în zona de acces a unui magazin. Pietonul, o femeie de 53 de ani a fost transportat la spital", a anunţat Poliţia Prahova.

Accidentul s-a produs luni, în jurul orei 15.20. Din primele informaţii, se pare că femeia lovită pe trotuar nu a fost rănită grav.

Back To Top