Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Echipajele de urgență au fost solicitate să intervină la Cerașu, joi dimineață, după ce mai multe persoane au fost rănite în două accidente rutiere petrecute în același loc, aproape în același timp.

 

Trei persoane au fost rănite după ce, în jurul orei 10.00, mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului. Două dintre ele au fost transportate la spital, a anunțat ISU Prahova.

La spital a ajuns, din nefericire în stare gravă, și o femeie de 40 de ani, pieton, care, în același timp și în același loc, a fost lovită de un alt autoturism, au mai precizat reprezentanții ISU.

La fața locului au loc cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-au produs evenimentele.

Update: Poliția aanunțat că evenimentele au avut loc pe DJ 230, la limita dintre comunele Cerasu și Drajna, un singur autoturism fiind implicat. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un conducător auto în vârsta de 19 ani, care se deplasa la volanul unui autoturism, din direcția Cerașu către Drajna, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, acroșând un pieton care se deplasa pe marginea părții carosabile și ulterior intrând în coliziune cu un stâlp de energie electrică.
Potrivit Poliției, una dintre victimele transportate la spital este femeia de 40 de ani, pieton. Celelalte două sunt o adolescentă de 14 ani și o femeie de 41 de ani, pasagere în autoturism.

Polițiștii au stabilit că șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Update - Pietonul rănit la Cerașu a fost preluat de către echipajul SMURD - Terapie Intensivă. În timpul transportului, pacienta de 40 de ani a intrat în stop cardio-respiratorși a fost rescucitată, însă fără succes și a fost pronunțat decesul.

Foto ilustrație

Back To Top