Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Numărul persoanelor declarate vindecate după ce fuseseră infectate cu COVID-19 a crescut cu 15, în ultimele 24 de ore, ajungând la 92 la nivelul judeţului Prahova. Poate că nu sună impresionant, dar, în procente, asta se traduce prin rezolvarea favorabilă într-o singură zi a peste 12% din totalul de cazuri raportate până acum, într-un moment în care a fost confirmată o singură îmbolnăvire nouă faţă de raportarea anterioară. Nu trebuie uitat, în schimb, că şase prahoveni şi-au pierdut viaţa, iar trei sunt în prezent în stare gravă la terapie intensivă.

La nivelul județului Prahova, în data de 10 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 902 persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub această măsură și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit 59 persoane și au intrat alte 73. În carantină instituționalizată se află 29 de persoane.

Pe acelaşi subiect: 

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, au fost efectuate 4920 de teste. În urma probelor prelevate, 124 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, iar dintre acestea șase au decedat, 92 au fost declarate vindecate și externate, au anunţat autorităţile într-un bilanţ oficial trimis miercuri. La secțiile de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și Spitalului Județean de Urgență Ploiești se află trei persoane confirmate cu COVID-19. Toate sunt în stare gravă, fiind ventilate mecanic.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat misiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual. Astfel, pe parcursul zilei de 09 iunie 2020, în cadrul acțiunilor punctuale, au fost verificate trei societăți comerciale, legitimate 308 de persoane și oprite în trafic 206 autoturisme. De asemenea, au fost efectuate verificări și la 1196 de persoane dintre cele care se aflau în izolare la domiciliu. În urma acestor demersuri, au fost aplicate 170 de sancțiuni, în valoare de peste 57200 lei.

Back To Top