Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Poliția a fost alertată, vineri după-amiază, după ce trupul unei persoane a fost descoperit lângă șinele de calea ferată.

 

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că este vorba despre o femeie. Aceasta a fost declarată decedată de cadrele medicale.

"În jurul orelor  16:15 am fost sesizați cu privire la faptul că o persoană se află căzută lângă firul II de cale ferată, București - Ploiești, între Stațiile C. F. Brazi și Ploiești, în zona kilometrului feroviar 49+700 m.

Echipa operativă a constatat că cele sesizate se confirmă, la fața locului fiind găsită o persoană de sex feminin  care a fost declarată decedată de cadrele medicale. Aceasta a fost identificată ca fiind o femeie de 75 de ani, din comuna Puchenii Mari.

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești", a anunțat IJP Prahova vineri seară.

Foto ilustrație (bistriteanul.ro)

Back To Top