Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

ISU Prahova a anunțat, în această dimineață, că subunitățile de pompieri de la Câmpina, Plopeni și Băicoi au redevenit operative, după măsurile adoptate în urma testării pozitive, cu coronavirus, a 20 de pompieri.

 

Confirmarea îmbolnăvirilor a venit în intervalul vineri - duminică. Pompierii din tura din 12 iunie au rămas izolați în subunități, iar acum au fost plasați în izolare la domiciliu. Și colegii lor sunt izolați acasă, cu familiile.

"Începând cu ora 08:00, Detaşamentul de Pompieri Câmpina, împreună cu Garda de Intervenție Băicoi și Punctul de Lucru Plopeni sunt operative și pregătite să desfășoare misiunile încredințate. În cursul nopții s-a realizat dezinfecția spațiilor și decontaminarea autospecialelor de intervenție", au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Potrivit sursei citate, cele două echipaje dislocate la Câmpina și Băicoi se întorc la Ploiești, iar autospecialele de intervenție din Plopeni, Băicoi și Câmpina au fost încadrate cu personal de la celelalte cinci detașamente de pompieri din județ.

20 de cadre ale ISU prahova, din plan operativ, au fost testate pozitiv, în perioada 12-14 iunie. În acest moment, mai sunt așteptate rezultatele la două dintre testele efectuate în rândul colegilor lor cu care aceștia au intrat în contact.

Back To Top