Categorie: Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A va întrerupe distribuția apei potabile în orașul Bușteni luni, pe 6 iulie.

 

Furnizarea apei potabile va fi oprită pe 6 iulie, la Bușteni, în intervalul 9.00 - 14.00, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare – igienizare a rezervoarelor situate în: Gura Diham, Fierastrău și Fântanii. Vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA din Bușteni pe străzile: B-dul Libertății, Cuza Vodă, Caporal Mușat, Jepi, Caraiman, Cimitirului, Fântănii și Telecabinei cu străzile adiacente  și zona înaltă.

"Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că a fost informată Primăria orașului Bușteni în legătură cu desfășurarea lucrărilor de spălare-igienizare și implicit oprirea apei în intervalul precizat.

Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei.

Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare", au transmis reprezentanții operatorului HIDRO PRAHOVA.

Back To Top