Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un bărbat a ajuns la spital, iar altul în arest, după un scandal izbucnit sâmbătă, în Ploiești.

 

Evenimentul a avut loc sâmbătă, cercetările fiind preluate, între timp, de procurori, care investighează acum tentativa de omor.

"La data de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 de Poliție Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, în fața unui magazin din Ploiești, se află un bărbat care a fost victima unei agresiuni.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate au constatat faptul că, doi bărbați s-ar fi agresat verbal și fizic pe fondul unui conflict spontan, unul dintre aceștia fiind lovit cu un obiect tăietor înțepător (posibil cuțit).

La scurt timp, polițiștii au reușit identificarea autorului, în persoana unui bărbat de 28 de ani, iar în urma probatoriului administrat, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Victima, un bărbat de 50 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a anunțat IJP Prahova.

În cauză cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova și polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a mai precizat sursa citată.

Foto ilustrație

Back To Top