Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Patru din cele 34 de decese raportate, duminică, la nivel național, au fost înregistrate în Prahova.

 

"Ultimele decese au fost înregistrate în cazul a trei persoane de sex masculin, cu vârstele de 54, 60, 66 de ani și al unei femei, în vârstă de 62 de ani. Toți cei patru aveau comorbidități", a anunțat Prefectura, menționând că numărul acestor cazuri, la nivelul județului, a ajuns astfel la 87.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate și 54 de cazuri noi de infectare, în județ, iar alți 10 pacienți au fost retestați pozitiv.

"Ultimele decese au fost înregistrate în cazul a trei persoane de sex masculin, cu vârstele de 54, 60, 66 de ani bărbat și a unei femei, în vârstă de 62 de ani. Toți cei patru aveau comorbidități. Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 25 de pacienți, dintre care 14 sunt ventilați", au mai transmis reprezentanții Prefecturii Prahova.

Back To Top