Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Unul dintre angajații Primăriei Sinaia a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Informația a fost făcută publică chiar de reprezentanții administrației locale, care au au anunțat și noi măsuri la nivelul stațiunii, pentru prevenirea răspândirii virusului,

 

"Pentru a ne asigura că rămânem sănătoși, am solicitat demararea unei anchete epidemiologice de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, la nivelul Primăriei orașului Sinaia, în urma diagnosticării pozitive cu virusul SARS-CoV-2, a unui coleg întors de curând din concediul de odihnă, cu domiciliul în Bușteni", se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Primăria Sinaia.

„În acest moment nu avem transmitere comunitară în oraș. Toate cazurile care au fost confirmate au ca sursă infectări din afara localității. Rog cetățenii, cât și turiștii să respecte în continuare toate măsurile de protecție și îi asigur că acestea au ca unic scop idealul de a rămâne sănătoși”, a declarat primarul stațiunii, Vlad Oprea.

Angajatul suspectat de infectare cu coronavirus, dar și toate persoanele car au intrat în contact direct cu acesta, au fost izolate la domiciliu.

"Până în acest moment nici un alt angajat al Primăriei nu prezintă simptome specifice infectării cu noul coronavirus (tuse, febră, insuficiență respiratorie).

Ca măsură de prevenție, am suspendat activitatea de relații cu publicul în cadrul primăriei, în cursul zilei de vineri, 7 august, pentru a putea desfășura dezinfectarea tuturor spațiilor, iar solicitările se pot transmite de către cetățeni prin e-mail. Activitatea se reia la program normal, de luni, 10  august 2020.

Toate măsurile luate respectă protocolul strict stabilit la nivelul instituției și au ca scop prevenția și nu combaterea. Încă de săptămâna trecută am intensificat dezinfectarea spațiilor publice de pe raza orașului, iar de astăzi de la ora 23:00, se va demara dezinfectarea străzilor cu tunul de zăpadă, transformat de noi în nebulizator", au mai anunțat reprezentanții Primăriei Sinaia.

Ilustrație arhivă

Back To Top