Categorie: Știri locale

Primarul orașului Comarnic, Sorin Popa, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Însuși edilul a făcut anunțul, pe pagina sa de Facebook.

 

"În calitate de primar al orașului Comarnic, e datoria mea să anunț că am fost confirmat cu infecția cu virusul SARS-CoV-2 și în acest moment sunt internat în spital, unde mi se administrează deja tratament.

În toată această perioada de pandemie, în care am fost implicat în toate activitățile Primăriei, m-am protejat și am purtat mască, am respectat distanțarea socială și regulile de igienă și, cu toate astea, m-am infectat cu acest virus. Sunt om între oameni și probabil că o secundă de neatenție a fost suficientă! Vă spun sincer că nu cunosc cum m-am infectat.

Dați-mi voie, însă, să fac un apel la voi toți, să ne asigurăm împreună că respectăm distanțarea socială, purtarea măștii și regulile de igienă,  în toate locurile publice, fără nicio excepție, în care ne aflăm, astfel ca nimeni să nu treacă prin aceste momente dificile și să evităm tragedii!

Pentru unii, mai bătrâni, mai vulnerabili, asta poate însemna moartea. Din acest motiv, cu gândul la părinții noștri, la copiii noștri, vă rog să respectați regulile de igienă și să purtați masca, atunci când situația o impune!

Starea mea evoluează favorabil și mă pregătesc să revin cu forțe proaspete pentru a face ce știu eu mai bine, să muncesc alături de voi, să coordonez activitatea primăriei și împreună să luăm cele mai bune decizii pentru comunitatea noastră!

Rămân alături de voi toți, indiferent de simpatiile politice!

Să ne auzim sănătoși! Doamne ajută!" este mesajul publicat de Sorin Popa, primarul orașului Comarnic.  

Reprezentanții Primăriei Comarnic au anunțat că primarul se afla în concediu, din 29 iulie, și "nu a avut contact cu instituția primăriei sau cu angajații acesteia". La sediu a fost efectuată, oricum, dezinfecția, iar activitatea cu publicul va fi reluată după programul normal de luni, 10 august.

 

Foto: ziarulincomod.ro

Back To Top