Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. a anunţat că a fost nevoie să introducă un program de distribuție a apei potabile în comuna Scorțeni, în scopul refacerii rezervelor de apă care asigură alimentarea localității.

 

Măsura este valabilă de luni,10 august, fiind necesară pe fondul unui consum excesiv și din cauza lipsei precipitațiilor din această perioadă.

Pentru abonații din comuna Scorțeni (satele Scorțeni, Mislea, Bordenii Mari, Bordenii Mici), furnizarea apei se va face în următoarele intervale orare:

  • 6.00 - 11.00 (sau până la epuizarea stocului de apă din rezervor).
  • 16.00 - 21.00 (sau până la epuizarea stocului de apă din rezervor).

"Societatea HIDRO PRAHOVA SA a informat Primăria localității Scorțeni cu privire la necesitatea distribuirii apei conform unui program, în intervalele anunțate și în funcţie de condiţiile precizate, aceasta fiind singura soluţie tehnică de furnizare a apei pentru toți abonații din această zonă.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA reia apelul adresat abonaților, de a folosi apa strict pentru gospodărie și de a renunța la utilizarea resurselor existente în activități agricole și de grădinărit, în scopul evitării unor deficiențe în procesul de distribuție.

Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, pe perioada întreruperii furnizării apei. HIDRO PRAHOVA SA a intensificat programul de monitorizare a calității apei distribuite, urmând ca cetățenii să fie informați constant cu privire la valorile indicatorilor de potabilitate a apei, conform reglementărilor în vigoare", au precizat reprezentanții companiei.

Back To Top