Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Reprezentanții Asociației Prahova în Acțiune au revenit cu un anunț referitor la organizarea celei de-a V-a ediții a evenimentului "Tocuri pe biciclete", planificată pentru acest weekend (VEZI DETALII).

 

Pentru că autoritățile locale nu au permis organizarea paradei, aceștia îi invită pe cei care și-ar fi dorit să participe să facă propria plimbare și să participe la concurs cu fotografii

"Autoritățile locale nu permit organizarea evenimentului «Tocuri pe biciclete»- ediția a V-a în această perioadă.

Pentru că ştim că aşteptați cu bucurie parada şi pentru că suntem siguri că v-ați pregătit cum se cuvine, vă recomandăm să ieşiți sâmbătă la o plimbare cu bicicleta sau cu trotineta, îmbrăcați cât mai elegant.

Şi, deoarece acest moment nu poate trece neobservat, vă invităm să faceți o fotografie frumoasă cu voi şi cu bicicleta/trotineta voastră şi să o trimiteți printr-un mesaj privat adresat paginii de Facebook Asociația Prahova în Acțiune.

Ne pregătim pentru concurs! Partenerii noştri aşteaptă cu nerăbdare să premieze cele mai frumoase fotografii!

Toate fotografiile primite până duminică, 23 august 2020, ora 23.59, vor fi făcute publice şi vor participa la concursul nostru.

Plimbare frumoasă şi succes!" au transmis organizatorii evenimentului.

Back To Top