Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Asociația "Prahova în Acțiune" reia demersul de la europarlamentare și alegerile prezidențiale în perspectiva organizării localelor de la finalul lunii septembrie. În această perioadă se caută voluntari care să fie prezenți, ca observatori independenţi, în secțiile de votare.

 

"PRAHOVA ÎN ACŢIUNE se implică din nou!

După Alegerile pentru Parlamentul European şi pentru Preşedintele României din anul 2019, asociaţia noastră va obţine acreditarea pentru a participa cu observatori independenţi şi la Alegerile Locale din data de 27 septembrie 2020.

Dacă ai împlinit 18 ani şi nu faci parte din niciun partid politic, vino VOLUNTAR la cel mai mare şi important exerciţiu al democraţiei: ALEGERILE!

Fii observator pe raza judeţului Prahova la Alegerile locale din 27 septembrie 2020, alături de membrii Asociaţiei Prahova în Acţiune!

Înscrie-te pe pagina www.euobserv.eu, unde vei găsi toate secțiile de votare din Județul Prahova.

ATENŢIE! Te poţi înscrie până Duminică, 20 septembrie, ora 23:59.

După înscriere, vei fi contactat(ă) de asociaţia noastră pentru informaţiile şi detaliile necesare.

www.euobserv.eu – un proiect conceput de av.Răzvan Stănciulescu (preşedinte PIA), realizat de Ștefan Radu (elev în clasa a XII-a C.N. Mihai Viteazul, voluntar PIA) cu sprijinul firmei ploieştene Tesagon International SRL" este anunțul transmis de reprezentanții Asociației.

Back To Top