Categorie: Știri locale

O femeie a sesizat, duminică, polițiștii din Plopeni, cu privire la dispariția nepotului său, un bărbat de 35 de ani plecat în Capitală, la muncă, din data de 16 august.

 

"La data de 23 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Plopeni, au fost sesizaţi de către o femeie din localitatea Dumbrăvești, cu privire la faptul că nepotul său Furdui Cornel în vârstă de 35 de ani, a plecat la muncă în București la data de 16 august a.c. și nu a mai revenit până în prezent la domiciliu. Din verificările efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că la data de 18 august a.c. în timp ce bărbatul se aflau la locația locului de muncă, a cerut permisiunea șefului de echipă să meargă la un magazin pentru a-și cumpăra produse alimentare și nu a mai revenit", a informat IJP Prahova.

Bărbatul are 1,70 m înălțime, aproximativ 68 de kilograme, este tuns scurt, are ochi căprui, barbă și nu prezintă semne particulare vizibile sau infirmități.

Persoanele care pot da relații care să ajute la depistarea acestuia sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Foto: IJP Prahova

Back To Top