Categorie: Știri locale

Un conflict izbucnit între câţiva indivizi, marți seară, pe o stradă din zona vest a Ploieștiului, s-a terminat la spital. Unul dintre bărbații implicați a fost tăiat de altul, prietenul unei cunoștințe, cu un cuțit. Totul s-ar fi petrecut pe fondul consumului de alcool, spun polițiștii, care au deschis dosar penal în urma incidentului.

 

"Ieri, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Nr. 3 Ploiești au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător, pe strada Bahluiului din Ploiești.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, însă persoana bănuită de comiterea faptei nu se mai afla la locul indicat.

Din cercetări a rezultat faptul că, un bărbat care se deplasa pe strada Bahluiului împreună cu un amic, pe fondul consumului de alcool și în urma unor discuții contradictorii cu o persoană cunoscută de amicul acestuia, ar fi fost lovit cu un obiect tăietor înțepător provocându-i leziuni la palma stângă.

În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat", a informat, miercuri dimineață IJP Prahova.

Potrivit polițiștilor, bărbatul și-a rezervat dreptul de a depune plângere.

Oamenii legii s-au sesizat, în urma incidentului de marți seară, și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Foto ilustrație

Back To Top