Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Primăria Dumbrava a demarat proiecte pentru extinderea alimentării cu gaze în întreaga comună.

 

Până în prezent, conducta principală de alimentare cu gaze a fost adusă până în punctul de referință DJ 101F Intersecție DC 85 Dumbrava - Zănoaga, iar sistemul este deja funcțional, 100 de gospodării fiind deja racordate. În continuare, administrația locale are întocmite studiul de fezabilitate și proiectul tehnic, fiind obținută și autorizația de construire pentru extinderea rețelei în satul Zănoaga. Aici, lucrările vor demara după obținerea finanțării.

De asemenea, prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară "Util - Gaz Serv 2010" (VEZI DETALII), autoritățile au solicitat concesionarului extinderea sistemului pe străzile secundare din comună, în satele Cornu de Sus, Ciupelnița și Dumbrava, unde licența este deja obținută, iar în baza cererilor adresate a fost efectuată antecalculația de deviz pentru fiecare stradă. Lucrarea va fi finanțată de concensionar și de Primăria Dumbrava.

Administrația locală condusă de primarul Marian Apostol a comandat și studiul de fezabilitate în vederea extinderii sistemului de alimentare cu gaze pentru satele Trestienii de Sus și Trestienii de Jos. Documentația este deja în lucru.

Back To Top