Categorie: Știri locale
protest-smurd-tg-mures494 de persoane si-au anuntat, pe Facebook, participarea la mitingul in favoarea SMURD ce ar trebui sa aiba loc la Ploiesti, sâmbătă 14 ianuarie, la ora 15.00. 90% dintre ei n-au venit, notează portalul local de știri PH-ONLINE.RO.

Conform sursei citate, celor aproximativ o suta de pensionari li s-au alăturat câteva zeci de tineri, mare parte din galeriile FC Petrolul si CSU Asesoft. Tot vreo suta au fost si oamenii politiei, jandarmeriei si serviciilor de informatii, mare parte dintre ei fiind in civil.

Mitingul a inceput la ora 15.00, cu aproximativ 50 de pensionari care s-au strâns in fata magazinului Omnia. La un semn, au traversat bulevardul prin pasaj și au început un miting care nu are nimic de-a face cu SMURD, ci cu Traian Basescu si cu Emil Boc. In 10 minute, numarul protestatarilor ajunge la circa 100, intre care se vede o pancarta cu mesajul "Salvati SMURD". In rest, totul este anti-Basescu. Jandarmii ies din cladire, intreband protestatarii de forma de organizare a mitingului, dar aceștia declară: "Am venit să-l dam jos pe Băsescu".

Integral, AICI

Back To Top