Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Administrația locală a comunei Dumbrava, condusă de primarul Marian Apostol, încearcă să obțină de la Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, fonduri în vederea finanțării proiectului de modernizare a două drumuri comunale.

 

Primăria Dumbrava a depus, la CNI, cererea de finanțare pentru "Modernizare și asfaltare trafic greu DC 84A Trestienii de Jos" și "Modernizare și asfaltare trafic greu DC 84 Trestienii de Sus".

Proiectele vor include și montarea de instalații iluminare nocturnă cu lămpi solare.

Chiar zilele trecute, Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a aprobat Lista-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului ”Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” din Programul Național de constructii de interes public sau social (PNCIPS), derulat de Compania Națională de Investiții. Aceasta cuprinse 1.204 obiective la nivel național, 19 fiind din Prahova. Printre ele se regăsește și proiectul "Reabilitare, consolidare și modernizare drumuri de interes local", propus de comuna Dumbrava.

Acestea completează lista destul de consistentă cu proiecte prin care administrația locală condusă de primarul Marian Apostol încearcă să atragă, în comună, cât mai multe fonduri pentru dezvoltarea localității. Amintim că la CNI au mai fost transmise Companiei Naționale de Investiții, în vederea evaluării, proiecte care vizează modernizarea, reabilitarea și dotarea căminului cultural de la Zănoaga, a Școlii Generale Dumbrava și a Grădiniței Dumbrava, construirea de vestiare la terenul de sport care este în curs de amenajare în Dumbrava, reabilitarea, modernizarea și dotarea dispensarului uman de la Ciupelnița, realizarea sistemului de canalizare la Ciupelnița și Cornu de Sus, respectiv extinderea sistemului de canalizare și stația de epurare de la Zănoaga și Trestinerii de Sus.

Back To Top