Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Poliţia Prahova a dat amenzi şi a deschis un dosar penal, după un eveniment privat, întrerupt vineri seară, în incinta unei societăţi din Boldeşti-Scăeni.

 

"La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 21.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Boldești-Scăeni, în timp ce efectuau verificări pe linia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, au constatat faptul că în incinta unui punct de lucru era organizat un eveniment privat, la care participau 18 persoane. Administratorul și organizatorul au fost sancționați contravențional, cu 5.000 de lei. De asemenea, evenimentul a fost întrerupt si au fost reprelucrate prevederile legale privind protecția și distanțarea fizică dispuse în vederea combaterii pandemiei de COVID-19", a anunţat Poliţia Prahova.

"În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Totodată, reamintim cetățenilor că în conformitate cu Hotărârea Guvernului Nr. 856/2020 în această perioadă nu este permisă  organizarea evenimentelor private. Suntem la datorie, pentru siguranța cetățenilor și vom aplica în continuarea legea, în toate situațiile în care se impune luarea măsurilor legale", se mai arată în comunicatul de presă trimis duminică.

Back To Top