Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Numărul mare de urgențe pentru care au fost solicitate, anul trecut, echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță, au arătat că o nouă substație trebuie să funcționeze în zona de sud a județului. Aceasta a fost inaugurată la finalul săptămânii trecute și va deservi 23.000 de prahoveni, din nouă localități. Echipajul de aici va interveni inclusiv pe DN 1, la accidentele rutiere produse până la limita cu județul Ilfov, și chiar în localitățile ilfovene din apropierea graniței cu Prahova.

 

Stația a fost amenajată în fostul sediu al Trezoreriei Puchenii Mari, pus de ANAF la dispoziția autorităților locale, a explicat primarul comunei, Constantin Negoi. Acesta a arătat că substația deservește zona de sud Prahovei, adică 23.000 de locuitori, în condițiile în care, numai anul trecut, din această parte a județului au venit nu mai puțin de 5.800 de solicitări pentru intervenții la urgențe.

Viorel Paraschiv, șeful substației Puchenii Mari, a subliniat, cu prilejul inaugurării, că ar fi necesară realizarea, în zonă, și a unui centru SMURD, având în vedere că noua unitate va asigura și intervenția la accidentele pe Dn 1, până la limita cu județul Ilfov.

"Noi, cei de la Primăria Puchenii Mari ne-am dorit și ne dorim o prezență SMURD în zona noastră, însă acest lucru poate fi realizat doar prin suportul financiar comun al unităților teritoriale din vecinătatea noastră sau prin implicarea Consiliului Județean", a mai punctat Constantin Negoi.

"Înainte, de la sediul central, ambulanța venea de la o distanță de 24 de kilometri. Cu un punct de lucru aici, timpul de răspuns este mult mai mic, în timp ce va crește calitatea serviciilor medicale oferite. Am luat în calcul ca această substație să deservească nouă localități, de la Românești până la limita cu județul Ilfov", a spus dr. Mădălin Ipatie, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Prahova.

Acesta a anunțat că, în primă fază, noua substație va funcționa cu un echipaj pe tură, fără medic, dislocat de la Ploiești, care va asigura continuității. Conducerea SAJ  speră ca, de anul viitor, să aibă resurse pentru ca la Puchenii Mari să asigure două echipaje pe fiecare tură.

„Mă bucur că, într-o perioadă extrem de tulbure, care nu prea ne-a permis să ne facem planuri, avem, totuși, oameni care s-au ambiționat să privească mai departe de acest moment și să facă tot posibilul pentru a da vieții o șansă. Din păcate, statisticile privind sănătatea ne indică faptul că avem o cazuistică în creștere, generată de factori direcți, cum sunt problemele medicale ale fiecăruia, sau indirecți, cum este cazul accidentelor rutiere, și, de foarte multe ori, diferența între viață și moarte este făcută de momentul intervențiilor cadrelor medicale. Prin deschiderea acestei substații a Serviciului Județean de Ambulanță, timpul de intervenție va fi scurtat, iar accesul va fi mult mai rapid în cazul accidentelor rutiere, stopurilor cardio-respiratorii“, a transmis prefectul județului, Cristian Ionescu.

SAJ Prahova are sediul central în  Ploiești si 12 substații, din care opt în urban (Băicoi, Câmpina, Comarnic, Mizil, Sinaia, Slănic, Văleni, Urlați ) și  patru în rural (Bălțești, Ciorani, Miroslăvești (Puchenii Mari) și Apostolache, ultimele două deschise în 2020).

Back To Top