Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Mai mulți angajați ai Judecătoriei Ploiești au fost confirmați cu Covid-19.

 

Anunțul a fost făcut marți, de  Sindicatul național al Grefei Judiciare Dicasteral: "După ce la debutul pandemiei am sesizat cazuri de infectare la nivelul instanţelor bucureştene – care se confruntă şi în prezent cu numeroase cazuri de infectări şi toată lumea TACE, a urmat reclamarea cazurilor de la Bacău şi Iaşi, iar astăzi a venit rândul Judecătoriei Ploieşti, unde au fost depistate ÎNCĂ 3 cazuri de infectare şi al Parchetelor din Timişoara, unde sunt 11 cazuri confirmate – 8 la PCA Timişoara, 2 la PT Timiş şi un caz la PJ Timişoara", a precizat sursa citată.

Sindicaliștii acuză că "lipsa de reacţie, incompetenţa şi incapacitatea de a gestiona situaţia pandemică a autorităţilor, atât centrale, cât şi locale ucid oameni! Instanţele şi parchetele din întreaga ţară sunt bombe cu ceas şi mai este puţin până când vor exploda şi vor deveni focare de răspândire a virusului. Sesizăm de mai bine de jumătate de an incompetenţa şi incapacitatea factorilor de decizie în ceea ce priveşte modul de prevenire al răspândirii virusului Covid, fără rezultat însă, din păcate!".

Sindicaliștii susțin, în comunicatul de marți, că, "în tot acest timp, atât Consiliul Superior al Magistraturii, cât şi Ministerul Justiţiei au adoptat poziţia struţului. Ministerul Justiţiei s-a limitat la a achiziţiona 3.000 de combinezoane, 3.000 de măşti de protecţie, 6.600 de perechi de mănuşi şi 6.600 de botoşi, iar C.S.M. s-a ocupat de gestionarea situaţiei în perioada stării de urgenţă, ulterior lăsând instanţele şi parchetele să se organizeze singure".

Back To Top