Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

În Sala "Europa" a Palatului Administrativ Ploiești a avut loc joi după-amiază, finala cele de-a patra ediții a Festivalului-concurs național de muzică ușoară pentru copii și tineri „Vocea Prahovei”.

 

Evenimentul, organizat de Centrul Județean de Cultură Prahova și Consiliul Județean Prahova, a reunit 28 de concurenți din Prahova, Alba, Argeș, Brașov, București și Ialomița.

Andrada Maria Ghiriduș, din Slobozia, jud. Ialomița, a câștigat Marele Premiu și trofeul „Vocea Prahovei”, la ediția din acest an a festivalului.

Juriul a mai decis acordarea următoarelor premii:

> Premiul I: Eduard FlorentinStoica (categoria 10-14 ani); Natalia Crinela Nica (categoria 15-20 ani);

> Premiul II: Iulia Bianca Ionescu și Ariana Raisa Andra Dinu (ambele de la categoria 10-14 ani);

> Premiul III: Diana Ștefania Panait (categoria 10-14 ani); Elena Maria Păcurar (categoria 15-20 ani);

> Mențiuni: Mara Elena Bratu, Patricia Miruna Dumitrache și Selena Maria Asavei (categoria 10-14 ani); Laura Cristina Ion, Ștefania Andreea Marin și Alina Maria Sariu (categoria 15-20 ani).

"Festivalul-concurs național de muzică ușoară pentru copii și tineri «VOCEA PRAHOVEI» își propune să ofere în fiecare an oportunități de afirmare și exprimare artistică pentru tinerii interpreți, să dezvolte un mediu concurențial dinamic și să valorifice potențialul artistic al tinerei generații. Deși, în calitate de organizatori, am luat în calcul și posibilitatea jurizării pe baza înregistrărilor video transmise de concurenți, am decis desfășurarea fizică, live, a festivalului, pentru a acorda o șansă egală tuturor concurenților", a explicat managerul Anișoara Ștefănucă.

Back To Top