Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Ploieștiul se confruntă, de aproape două zile, cu un nou episod de poluare masivă. Dacă vineri au fost depășite valorile admise la benzen, situația înregistrată de câteva stații de monitorizare a calității aerului de pe raza municipiului, sâmbătă dimineață se înregistrau valori foarte mari și pentru indicatorul PM 10 (particule în suspensie).

 

Pentru benzen, legislația prevede 5 ug/m3 valoarea limită anuală pentru protecția sănătății umane. Depășirile din ultimele 48 de ore au fost, ce-i drept, pucntuale, iar media zilnică nu a creat probleme. În noaptea de joi spre vineri, însă, la stațiile PH 4 (Brazi)  și PH 5 (Bd. București) s-au înregistrat creșteri de până la șase ori peste 5 ug/m3.

Depășiri, nu atât de mari, se înregistrau și sâmbătă dimineață. Cea mai mare valoare era indicată de stația PH 6  (Mihai Bravu): 12,8488 ug/m3.

Marea problemă, însă, indicată de stațiile de monitorizare din tot orașul, era un alt indicator, PM 10 (particule în suspensie, un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid care afectează în special persoanele cu boli cardiovasculare și respiratorii, copiii sub 15 ani, vârstnicii şi astmaticii), din cauza căruia aerului a fost aproape irespirabil în ultimele ore, în anumite zone ale municipiului.

Cea mai mare valoare a fost înregistrată aseară, la ora 22.00, la stația PH 2 (centru), care a înregistrat o concentrație de 104,28 µg/m³.

Cam tot atunci, stația PH 3 (zona Blejoi) indica, pentru PM 10, o concentrație de 87,84 µg/m³ . A fost vorba, conform limitelor de pe site-ul calitateaer.ro, despre o poluare însemnată, de nivel 5 din 6 ale treptei utilizate pentru evaluarea calității aerului.

Aproape la fel de rău a fost și în zona de sud, unde stația PH 5 (Bd. București) a înregistrat, la ora 22.00, 92,39 µg/m³.

Potrivit datelor publicate de site-ul rețelei naționale de monitorizarea, în tot Ploieștiului și în împrejurimi calitatea aerului este încadrată la nivel "mediu" (4), în această dimineață, pe scara cu șase trepte (de la 1 - excelent la 6 - foarte rău). Asta în condițiile în care, conform legii, pentru PM 10, valoarea limită zilnică pentru protecția sănătăţii umane este de 50 µg/m³.

Back To Top