Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Două maşini au fost implicate într-un accident rutier, miercuri dimineaţă, la ieşirea din Ploieşti spre Păuleşti, la intersecţia dintre DJ 102 şi strada Alba Iulia. În urma coliziunii, un bărbat a fost rănit.

 

Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 67 de ani care circula pe strada Alba Iulia, ajungând la intersecția cu DJ102, a încercat să efectueze un viraj la stânga, însă maşina sa a fost acroşată de un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, care circula pe drumul cu prioritate, pe direcția Ploiești - Păulești, a anunţat Poliţia Prahova. În urma evenimentului, un pasager din autoturismul condus de bărbatul de 67 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, a mai transmis IPJ Prahova.

Intersecţia este cunoscută pentru desele probleme apărute aici, pe fondul vitezei cu care se circulă pe drumul judeţean, care îngreunează accesul din drumul secundar, dar şi pe fondul valorilor de trafic tot mai mari de pe strada Alba Iulia.

Back To Top