Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Agenția Națională de Integritate a anuțat că a constatat starea de incompatibilitate în cazul unui funcționar public din cadrul Primăriei Gornet-Cricov care, în ultimii ani, deși legea îi interzice, ar fi ocupat și alte funcții.

 

Potrivit ANI, "Mariana Popa, începând cu data de 21 martie 2014, exercită simultan cu funcţia publică (inspector - contabil în cadrul Primăriei Comunei Gornet - Cricov) şi funcţia de cenzor în cadrul Casei de Ajutor Reciproc a Consiliului Judeţean Prahova, atribuţiile exercitate ca funcţionar public fiind în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate în sectorul privat. De asemenea, în perioada 01 iunie 2016 - 01 martie 2019 a mai deţinut simultan cu funcţia publică şi funcţia de administrator financiar (contabil şef) în cadrul unei instituţii publice, respectiv, Şcoala Gimnazială «Gornet - Cricov», judeţul Prahova", au precizat inspectorii ANI.

Potrivit acestora, persoana evaluată a încălcat dispoziţiile art. 94, alin. (2), lit. a) şi dispoziţiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Art. 94, alin. (2), lit. a) şi c) din Legea nr. 161/2003 prevede că "funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate, după cum urmează: a) în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice".

Conform art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, de asemenea invocat de ANI în acest caz, "funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului."

Din comunicatul Agenției Naționale de integritate reiese că funcționarul public a depus, la dosarul de evaluare, un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.

Back To Top