Categorie: Știri locale
catuse01Tribunalul Prahova a prelungit, cu 30 de zile, mandatul de arestare preventivă a fostului şef al Poliţiei Colceag, Ion Daliss Stoica.
Acesta este cercetat pentru trafic de influenţă, luare de mită, instigare la furt, favorizarea infractorului şi purtare abuzivă.

Stoica a fost arestat preventiv pe 25 noiembrie 2011, după ce Curtea de Apel Ploieşti a admis recursul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova formulat împotriva deciziei Tribunalului, care dispusese cercetarea sa în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi ţara fără încuviinţarea instanţei de judecată.

Stoica este acuzat că a pretins şi primit bunuri şi foloase de la administratorii unor societăţi din comună pentru a nu le întocmi dosare penale şi a nu le sancţiona contravenţional. Acesta nu a înregistrat o serie de plângeri penale de la cetăţeni, astfel că autorii nu au putut fi traşi la răspundere penală pentru faptele săvârşite. Fostul şef de post mai este acuzat şi de agresiune faţă de o persoană care era parte într-un dosar penal.

Back To Top