Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A. a informat HIDRO PRAHOVA SA cu privire la întreruperea alimentării cu apă potabilă pe tronsonul Dumbrăveşti –  N.H. Movila Vulpii (sursa S.T.A. Vălenii de Munte).

 

Măsura va fi luată luni, 23 noiembrie 2020, începând cu ora 4.00, pentru un interval de 24 de ore, în vederea realizării intervenţiilor necesare pentru remedierea unei avarii. În consecinţă, societatea HIDRO PRAHOVA S.A. este obligată să se adapteze acestui program și să oprească alimentarea cu apă potabilă în localităţile ce au ca sursă de alimentare tronsonul Dumbrăveşti –  N.H. Movila Vulpii (sursa S.T.A Vălenii de Munte).

Potrivit informării transmise de reprezentanții Hidro Prahova, vor fi afectați abonații din oraşele Plopeni şi Băicoi (parţial), precum şi cei din localitățile Găgeni şi Dumbrăveşti.  "În plus, precizăm că până la data de 23 noiembrie 2020, există posibilitatea ca pe raza comunei Dumbrăveşti (satele Mălăeşti şi Plopeni Sat), în zonele cu poziţionare geografică înaltă, să se resimtă scăderi de presiune substanţiale", mai precizează informarea transmisă de Hidro Prahova.

Apa va putea fi distribuită în regim normal, după finalizarea lucrărilor anunțate de către societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova. Reluarea furnizării apei se va face treptat, pe măsura umplerii rezervoarelor și a rețelelor de distribuție.

"Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi din cauza lipsei apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei", au mai transmis reprezentanții Hidro Prahova.

Back To Top