Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Comuna Păulești este, din nou, cea mai afectată localitate din Prahova, în ceea ce privește evoluția pandemiei. Rata de infectare a ajuns, potrivit datelor făcute publice de autorități, la 8,31 cazuri active la mia de locuitori, fiind în prezent cea mai mare din județ (VEZI DETALII).

 

Incidența a fost calculată în funcție de cazurile noi apărute în comună, în perioada 9-22 noiembrie.

Pe fondul acestei evoluții, prefectul județului, Cristian Ionescu, a efectuat, luni, în localitate, o vizită de lucru.

"Situația este sub atenta monitorizare a autorităților competente din județ care, împreună cu reprezentanții locali, fac eforturi susținute pentru identificarea cauzelor creșterii numărului de cazuri confirmate cu noul coronavirus și, totodată, întreprinderea măsurilor care se impun pentru diminuarea răspândirii infecției cu SARS-CoV-2. Domnul prefect le-a solicitat atât domnului primar Tudor Sandu, cât și forțelor de ordine ale Ministerului Afacerilor de Interne, detașate în zonă,  o mai mare mobilizare în privința acțiunilor întreprinse în vederea conștientizării populației asupra pericolului pe care-l reprezintă boala COVID-19, a intensificării controalelor atât în rândul persoanelor fizice, cât și juridice, pentru a gestiona modul în care este respectată legislația în vigoare", a transmis Prefectura Prahova.

Situația de la Păulești a fost adusă în discuție și în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, din data de 23.11.2020, în cadrul căreia au fost prelungite restricțiile, pentru încă 14 zile, impuse de contextul actual epidemiologic (VEZI DETALII).

Back To Top