Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Autoritățile din Sinaia au început, de câteva zile, pregătirea pârtiilor din stațiune și speră ca, săptămâna viitoare, vremea să țină cu pasionații de sporturi de iarnă și acestea să poată fi deschise.

 

"Pentru deschiderea domeniului schiabil ținta noastră este, ca în fiecare an, perioada cuprinsă între Ziua Națională și Sfântul Nicolae, prima săptămână din decembrie. Însă știm că se pot întâmpla multe, iar la final, dacă plouă, nu deschidem. Prin urmare:  cât putem de repede și în siguranță pentru toți. Deocamdată abia am început să lucrăm la stratul de bază, în Valea Soarelui. Dar zăpada artificială depinde de temperaturi negative. Mai jos de Cota 2000, pământul nu este suficient înghețat. Prognozele indica o ușoare creștere a temperaturilor pentru următoarea perioadă, urmată de răcire.

Prețurile rămân neschimbate la toate categoriile de cartele pentru schi (puncte, skipass-uri). La fel si programul instalațiilor, cu începere la ora 08.00 - Gondola Sinaia.

Regulile valabile în vară se vor aplica în continuare, pe durata vizitei: mască la cozi și în telescaun/gondole, distanțare și răbdare, printre altele. Vom anunța din timp protocolul anti-Covid.

La începutul sezonului inaugurăm și teleschiul din Soarelui. Servește Pârtia Soarelui, acum în două variante. Disponibil pe skipass și pe cartela de puncte", este mesajul publicat pe Facebook de echipa de la Gondola Sinaia.

De vineri, 27 noiembrie, a fost reluată și funcționarea instalațiilor de transport pe cablu, după ce acestea au trecut prin operațiunile periodice de verificare și autorizare.

"Instalațiile de transport pe cablu vor relua funcționarea conform programului obișnuit:

Gondola Sinaia - 09:00 - 17:00

Gondola Carp - 09:30 - 16:30

Avem în față un weekend prelungit în care ne dorim să ne revedem sănătoși și să rămânem sănătoși", au mai cei de la Gondola Sinaia, înaintea minivacanței de 1 Decembrie.

Autoritățile atrag atenția că purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile deschise și în gondole.

Tarifele valabile în acest sezon pot fi consultate AICI.

Foto: Facebook/ Gondola Sinaia

Back To Top